Publicare anunturi Bursa, ziar national, 0 exemplare/editie

Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi® sau Ziarul Locuri de Munca (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Anun Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2022
Anunț public privind: decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului: "Lucrări de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", anunță:publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către:APM.Teleorman, nu se supune evaluării impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: "Lucrări de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", propus a fi amplasat in:extravilanul orasului Videle, jud.Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Teleorman, din mun.Alexandria, str. Dunării, nr.1, jud.Teleorman de luni pană joi intre orele:8.00-16.30 și vineri intre orele 8.00- 14.00, precum și la următoarea adresă de internet:http://apmtr.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de:10.zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM.Teleorman.

Dolj Anunt Petrom Sediul Municipiul Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2022
JUD. DOLJ. ANUNT OMV PETROM SA,cu sediul in municipiul Bucuresti, Sect.1, Str. Coralilor, nr.22, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Costruirea unui parc fotovoltaic "Parc fotovoltaic Amaradia",inclusiv bransamente, racorduri si drumuri de acces" propus a fi amplasat in localitatea Isalnita, Str.Mihai Eminescu, nr.105, jud. Dolj. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M.Dolj, str.Petru Rares, nr.1 si la sediul OMV Petrom din municipiul Bucuresti, str. Coralilor, nr. 22, Sect.1, in zilele de luni pana joi intre orele 8:00-16:00 si vineri intre orele 8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M.Dolj, str.Petru Rares, nr.1.

Anunt publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu- Ziarul de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2022
Ginga Traian avand domiciliul in Str. Borangicului, nr.6, sector 2, Bucuresti, titular al Planului Urbanistic Zonal "Dezmembrare teren T23, P80/1", din com. Moara Vlasiei, sat Caciulati T23 parcela 80/1, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr.1, sector 6, de luni pana joi intre orele 9:00 - 13:00 . Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2022
ORIENT COMPANY SRL anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM BRAILA in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Schimbare de destinatie din constructie industriala si edilitara P+1E+M, in imobil cu functiuni mixte P+1E+M (spatiu alimentatie publica si spatiu comercial la parter, spatii cazare la etaj si mansarda), recompartimentare interioara, modificare accese, modelare fatade si construire scara exterioara metalica, amplasament jud. Braila, mun, Braila, str. Soseaua Ramnicu Sarat, Nr. 75, Lot 1, proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele 09:00-13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro - sectiunea Reglementari/Acordul de Mediu/Drafturi acte reglementare. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Meidului Braila.

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2022
S.C. ENGIE ROMANIA S.A., cu sediul in Romania, municipiul Bucuresti, strada Marasesti, nr. 4-6, titular al proiectului "EXTINDERE CONDUCTA GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE SI BRANSAMENTE AFERENTE DIN PE-STR. ZAVOIULUI, SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM CALARASI, pentru proiectul "EXTINDERE CONDUCTA GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE SI BRANSAMENTE AFERENTE DIN PE-STR. ZAVOIULUI, SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI", propus a fi amplasat in judetul Calarasi, comuna Dragalina, satul Dragalina, strada Zavoiului. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi, in zilele de luni-vineri, intre orele 10-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmcl.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului. 2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2022
S.C. ENGIE ROMANIA S.A., cu sediul in Romania, municipiul Bucuresti, strada Marasesti, nr. 4-6, titular al proiectului " EXTINDERE CONDUCTA GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE SI BRANSAMENTE AFERENTE STR. GAROAFEI, SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM CALARASI, pentru proiectul "EXTINDERE CONDUCTA GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE SI BRANSAMENTE AFERENTE STR. GAROAFEI, SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI", propus a fi amplasat in judetul Calarasi, comuna Dragalina, satul Dragalina, strada Garoafei. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi, in zilele de luni-vineri, intre orele 10-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmcl.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului. 2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2022
S.C. ENGIE ROMANIA S.A., cu sediul in Romania, municipiul Bucuresti, strada Marasesti, nr. 4-6, titular al proiectului EXTINDERE CONDUCTA GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE SI BRANSAMENTE AFERENTE STR. CURCUBEULUI, SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM CALARASI, pentru proiectul EXTINDERE CONDUCTA GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE SI BRANSAMENTE AFERENTE STR. CURCUBEULUI, SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI, propus a fi amplasat in judetul Calarasi, comuna Dragalina, satul Dragalina, strada Curcubeului. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi, in zilele de luni-vineri, intre orele 10-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmcl.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului. 2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului

Solicitarea pentru emiterea Autorizatiei de Mediu APM Dambovita- ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
S.C. EUPHORICA CONCEPT SRL cu sediul in str. Mihai Eminescu, nr. 27, Oras Titu, Judet Dambovita, inregistrata la O.N.R.C. cu nr J15/613/2017 , C.U.I. nr. RO 37550828 informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea Autorizatiei de Mediu pentru activitatile: Fabricarea de mobila pentru birouri si magazine, CAEN 3101 Fabricarea de mobila pentru bucatarii, CAEN 3102 Fabricarea de saltele si somiere, CAEN 3103 Fabricarea de mobila n.c.a, CAEN 3109 Pentru punctul de lucru amplasat in Sat Plopu, Oras Titu, nr 47, judet Dambovita. Informatiile privind documentatia depusa pot fi obtinute la sediul APM Dambovita, Calea Ialomitei, nr 1, Targoviste, in zilele de luni-joi intre orele 9,00-15,00 si vineri intre orele 9,00-13,00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dambovita, pe toata durata derularii procedurii de autorizare.

Engie Romania Anun Publicul Interesat Asupra

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
*ENGIE ROMANIA S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul -inlocuire rețea de distribuție gaze naturale pe strada Rahova, pe strada Carantinei și alei spate blocuri alimentate din strada Rahova, orașul Brăila, jud. Brăila cu conducte și racorduri MP- din PE 100 SDR11 și lucrări de protecție catodică-, propus a fi amplasat in jud. Brăila, mun. Brăila, str. Rahova, Carantinei, Alei spate blocuri, Gheorghe Doja, 1 Decembrie 1918, Eremia Grigorescu, Plevna. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila- mun. Braila, Bd. Independenţei, nr. 16, Bl. B5 şi la sediul titularului, mun. București, Sectorul 4, B-dul Mărășești, nr. 4-6, in zilele lucrătoare intre orele 9.00- 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila

Anunt Public Privind Depunerea Solicit

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
*Anunt public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu. SC OMV PETROM S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru:proiectul-" Lucrări de abandonare aferente sondei. 2483- Videle Est", amplasat in:comuna Clejani-jud. Giurgiu, titular:SC OMV PETROM S.A. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la: sediul APM. Giurgiu sos.Bucuresti, bl.111, sc.A+B, MUN. Giurgiu, jud.Giurgiu și la:S.C. OMV PETROM S.A. cu sediul in:mun. București, sector.1, str.Coralilor, nr. 22. Observaţiile publicului se primesc la APM.Giurgiu, pe adresa de e-mail: office@apmgr.anpm.ro.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU- ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
Societatea comerciala APEXX SRL, anunta depunerea cererii pentru emiterea Autorizatiei de mediu pentru obiectivul UNITATE COMERCIALIZARE PRODUSE FITOSANITARE avand ca obiect de activitate 4675 COMERT CU RIDICATA AL PRODUSELOR CHIMICE amplasat in in SAT LETCANI COMUNA LETCANI PARCELA 1A NR. CADASTRAL 1202, INSCRIS SUB A1 IN CARTEA FUNCIARA NR. 60778 A LOCALITATII LETCANI JUD IASI, str. DC26B, nr 25. Documentatia tehnica poate fi consultata la sediul firmei din SAT LETCANI COM LETCANI DC26B NR 25 JUD IASI tel/fax 0728.170755 sau la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi, str. Calea Chisinaului, nr. 43. Eventualele observatii ale publicului referitoare la activitatea si amplasamentul obiectivului se vor transmite la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi, str. Calea Chisinaului, nr. 43.

Anun Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
Anunț public privind:decizia etapei de incadrare. OMV Petrom SA, cu sediul in București Sector 1, str. Coralilor nr.22, titular al proiectului Lucrări de abandonare aferente sondei 1000 Carei amplasat in Carei (x=685724,88; y=307779,95), CF nr. 102777, judeţul Satu Mare, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat. Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Bătran nr. 8/B, in zilele de luni-joi intre orele 8-16.30, vineri intre orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmsm.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Anun Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
Anunț public privind:decizia etapei de incadrare. OMV Petrom SA, cu sediul in:București-Sector 1, str.Coralilor nr.22, titular al proiectului: Lucrări de abandonare aferente sondei.103-Carei amplasat in:Carei (x=687225,59; y=308980,98), CF.nr.108869, judeţul Satu Mare, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către:Agenția pentru Protecția Mediului.Satu Mare, in cadrul:procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat. Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la:sediul Agenției pentru Protecția Mediului.Satu Mare, din:municipiul Satu Mare, str.Mircea cel Bătran nr.8/B, in zilele de:luni-joi intre orele:8-16.30, vineri intre orele:8-14, precum și la următoarea adresă de internet:http://apmsm.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de:10.zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Petrom Titular Proiectului Lucrari Abandonare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
SC OMV PETROM SA titular al proiectului "Lucrari de abandonare aferente sondei-1117.Satchinez" propus a fi amplasat in loc.Satchinez, CF.nr.402670 Satchinez, jud.Timiș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către A.P.M.Timis de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, evaluării adecvate si evaluării impactului asupra corpurilor de apă, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: "Lucrari de abandonare aferente sondei-1117 Satchinez", propus a fi amplasat in localitatea Satchinez, CF.nr.402670 Satchinez, jud.Timiș. Proiectul deciziei de incadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M.Timis din localitatea Timişoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timiş, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro- Secţiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecţia mediului.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.OMV PETROM SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Lucrări de abandonare aferente sondei-693.Calacea", propus a fi amplasat in extravilanul comunei Satchinez, CF.nr. 402550, jud.Timiș. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timiș, Mun.Timișoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud. Timiș și la sediul titularului, municipiul Timișoara, str. Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30, vineri intre orele 8:00-14:00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M.Timiș.

Greenland West Residence Titularul Planului

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
S.C. GREENLAND WEST RESIDENCE S.R.L. titularul planului "PUZ- Locuinte si functiuni complementare", propus a fi amplasat in com.Bucovat, sat.Bucovat, CF nr.402167 si CF nr.402168, jud.Timis, aduce la cunostinta publicului ca decizia etapei de incadrare, din procedura de reglementare conform H.G. nr. 1076/2004, este cea de adoptare a planului fara aviz de mediu. Propunerile de reconsiderare ale deciziei se vor transmite in scris, in termen de 10 zile calendaristice, la sediul A.P.M.Timis, B-dul.Liviu Rebreanu, nr.18-18A, Timisoara.

Greenland West Residence Titularul Planului

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
S.C. GREENLAND WEST RESIDENCE S.R.L. titularul planului "PUZ-Locuinte si functiuni complementare", propus a fi amplasat in comuna Bucovat, sat Bucovat, CF nr. 402167 si CF nr. 402168, jud Timis, aduce la cunostinta publicului ca decizia etapei de incadrare, din procedura de reglementare conform H.G. nr. 1076/2004, este cea de adoptare a planului fara aviz de mediu. Propunerile de reconsiderare ale deciziei se vor transmite in scris, in termen de 10 zile calendaristice, la sediul APM Timis, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, Timisoara.

ANUNT PUBLIC ANPM TIMIS. Depunere solicitare de emitere a acordului de mediu- Ziarul Anuntul de Vest

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
ANUNT PUBLIC ANPM TIMIS. "FBR BIOMASS ONE SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Amenajare sistem de irigatii pe S= 86 ha la ferma 5-6 Giulvaz si scoatere din circuitul agricol PT A633 in suprafata de 39.544 mp pentru amplasare bazin colectare apa", propus a fi amplasat in comuna Giulvaz, sat Giulvaz, ferma 5- 6 Giulvaz, CF nr. 400991, 401550, 400856, 401683, 401640, 401600, 401685, 402808, jud. Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18- 18A, jud. Timis si la sediul titularului, comuna Giulvaz, ferma 5- 6, jud. Timis, in zilele de luni - joi intre orele 8.00- 16.30 , vineri intre orele 8.00 - 14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis."

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
Anunt de consultare asupra oportunitatii initierii PUZ "Introducere terenuri in intravilan pentru construire parc productie energie din panouri fotovoltaice" Popesti Leordeni - T49-PA663/1/2, PA663/1/3; T 46 - A656/1/1, PA656/1/2; T 47-PA659/1/1, PA659/1/2 Ilfov. Initiatorul Hessmaier SRL si elaboratorul SC Raum Proiect SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Viisoarei, Nr. 6A, anunta publicul interesat asupra urmatoarelor obiective: reglementare teren pentru construirea unui parc de productie a energiei din panouri fotovoltaice si argumente: teren liber in apropierea autostrazii A0 si limitei actuale a intravilanului orasului, functiunea propusa -industrie fiind compatibila cu RLU si vecinatatile existente.
Responsabilitatea informarii si consultarii revine Primariei Orasului Popesti-Leordeni prin Serviciul Urbanism , cu adresa: Piata Sf. Maria, Nr. 1, Popesti-Leordeni , Ilfov . Program cu publicul: marti si joi de la 13 la 15.
Raspunsul la observatiile transmise va fi publicat pe pagina de internet si la sediul Primariei
Perioada de consultare: 30 de zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jan 2022
ANUNT PUBLIC 3
S.C. NUSCO IMOBILIARA S.A. avand sediul in BUCURESTI, SECTOR 2,
SOS PIPERA, NR 48, Pavilion Administrativ, Camera nr 20, Etaj 2.,
titularal planului/programului P.U.Z. "CONSTRUIRE SPATII COMERCIALE, ALIMENTATIE PUBLICA, SERVICII P+1E, MODIFICARE PUZ" din localitatea OTOPENI, Str CALEA BUCURESTILOR, NR 227-233 , anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 13.01.2022, urmand ca planul sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Comentarii privind decizia etapei de incadrare se primesc in scris la sediul A.P.M. Bucuresti, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Anunturi Online

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea


Anunturi Bursa
Ghid de publicat anunturi in ziarul Bursa

Cum public anunturi de mica publicitate in ziarul Bursa?

Pasul 1 - Calculare pret anunturi Bursa

Pentru a publica anunturi in ziarul Bursa va rugam sa completati formularul de mai sus: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati "Calculeaza" veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra pentru ziarul Bursa. Daca doriti sa alegeti alta categorie sau alte extra-optiuni puteti reface calculul anuntului pentru ziarul Bursa de oricate ori doriti.

Pasul 2 - Datele personale si FACTURA PROFORMA anunturi Bursa

Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Bursa este corect si pretul va convine apasati "Publica" si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 - Inregistrare anunturi Bursa pe site

Dupa completarea datelor personale anunturile pentru ziarul Bursa vor fi stocate in baza noastra de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 - Plata anunturi Bursa si aparitia in ziarul Bursa

Dupa plata anuntului pentru ziarul Bursa acesta va aparea in ziarul Bursa la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

Cum aleg zilele in care sa apara anunturile pentru ziarul Bursa?

Pentru a publica un anunt/anunturi in ziarul Bursa aveti doua optiuni:

  1. Aparitii Consecutive - furnizati un numar de aparitii dorit si dupa plata anuntului/anunturilor pentru ziarul Bursa acesta va aparea in ziarul Bursa incepand cu prima editie libera pentru cate aparitii ati ales.
  2. Aparitii Selective - selectati precis zilele de aparitie ale anuntului pentru ziarul Bursa incluzand ziua si luna. Pentru acest tip de aparitii plata trebuie facuta cu 2 zile inaintea primei zile de aparitie pentru a se putea confirma plata si trimite anuntul/anunturile la publicare in ziarul Bursa in timp util.

    Daca plata nu este facuta in timp util publicarea zilelor sarite se va face consecutiv dupa datele alese sau la specificatiile clientului in alte editii libere ale ziarului Bursa.

Cum confirm plata anunturi ziarul Bursa?

Pentru a confirma plata anunturi ziarul Bursa va rugam sa trimiteti o poza (copie) a confirmarii de plata la email: office@mediapress.ro sau WhatsApp: 0770.595.458, in cadrul careia sa mentionati si numarul anuntului pentru care s-a efectuat plata.

Cand imi apar anunturile in ziarul Bursa?

Pentru aparitiile consecutive daca plata a fost confirmata astazi pana in ora 14 anunturile in ziarul Bursa vor aparea in editia de maine sau prima editie libera a ziarului Bursa. Daca se confirma plata astazi dupa ora 14 atunci anunturile in ziarul Bursa va aparea in editia de peste 2 zile a ziarului Bursa.

Anunturile pentru ziarul Bursa vor aparea in zilele alese de client pentru aparitiile selective daca plata este confirmata in timp util pentru prima aparitie.

Cum platesc anunturile in ziarul Bursa?

Plata anunturilor pentru ziarul Bursa se poate face prin posta (mandat online si mandat postal), prin transfer bancar si prin trezorerie pentru societatile de stat. Toate detaliile privitoare la plata anunturilor pentru ziarul Bursa le puteti gasi aici.

Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 450 Lei pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra.

Pot primi ziarul Bursa cu anunturile mele?

Pentru a primi editia ziarului Bursa in care vor aparea anunturile dumneavoastra va rugam sa bifati optiunea "Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul" din formularul de calcul al pretului anuntului pentru ziarul Bursa.

Clientii care nu au ales optiunea si au nevoie de ziarul Bursa sunt invitati sa sune la sediul nostru la numarul de telefon 0724.572.505.

Cum pot afla numarul anunturilor publicate in ziarul "Bursa"?

Pentru a afla numarul anunturilor publicate in ziarul "Bursa" va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0724.572.505 iar un reprezentant al societatii noastre va va ajuta.

Exemple anunturi la rubricile Adunari generale(AGOA, AGEA) in ziarul "Bursa"?

Consiliul de administratie al .....................................................persoana juridica romana, sediul ................................................. J.../......./2010, CUI ............., in temeiul Legii ...../...... succesiv modificata si republicata si Statutului societatii, convoaca Adunarea Generala Extraordinara pentru data de ..........., ora ........, la ........................................... , pentru prima convocare, iar la data de ..................., ora ............ la aceeasi adresa pentru a doua convocare, in cazul in care cea dintai adunare nu s-ar putea desfasura din cauza neindeplinirii conditiilor legale, cu urmatoarea Ordine de Zi: 1. Aprobarea modificarii si completarii statutului societatii, astfel: Art...... alin....... se modifica astfel:

Desemnarea persoanelor imputernicite sa reprezinte societatea pentru inregistrarile si actualizarile la ORC, BVB si CNVM. La adunarile generale sunt indreptatiti sa participe toate persoanele care au calitatea de actionar si sunt inregistrate in Registrul actionarilor societatii tinut de ................................, la sfarsitul zilei de ..................... stabilita ca data de referinta. Accesul actionarilor inscrisi in registrul actionarilor societatii, pastrat la ............................... la data de referinta in locul in care se desfasoara adunarile generale ale actionarilor, este permis prin simpla proba a identitatii acestora, facuta, in cazul actionarilor persoane fizice, cu actul de identitate valid sau, in cazul actionarilor persoane juridice si fizice reprezentate, cu procura speciala emisa de societate data persoanei fizice care le reprezinta sau cu alte acte in forma autentificata din care sa rezulte ca sunt reprezentantii legali ai acestora. Procurile speciale vor fi depuse/expediate intr-un exemplar original la sediul societatii din ....................................................................., inainte de ................................ (data postei de expediere), sub sanctiunea pierderii exercitiului dreptului de vot prin reprezentant in adunarea generala. Procurile care nu contin cel putin informatiile cuprinse in formularul de procura speciala pus la dispozitie ............................................... sau care nu sunt transmise in termenul prevazut mai sus nu sunt opozabile societatii. Formularele de procura speciala se pot ridica intre orele ................... in zilele lucratoare, de la sediul societatii mai sus mentionat incepand cu data de ...................... Alte documente si informatii vizand probleme inscrise pe ordinea de zi a adunarii pot fi consultate sau procurate contra cost la sediul societatii de catre persoanele ce isi demonstreaza calitatea de actionar si identitatea, incepand cu data de ..............., intre orele .................... in zilele lucratoare. Data de inregistrare este propusa a fi ...................... Informatii suplimentare la ................................

Cum public anunturi in ziarul Bursa pentru atribuire Fonduri Europene nerambursabile?

Definitie anunturi in ziarul Bursa pentru atribuire Fonduri Europene nerambursabile: Prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, respectiv Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni!" intelegem Fondurile europene, acele instrumente financiare create de Uniunea Europena, pentru Romania si statele membre UE cu scopul de a dezvolta anumite domenii si a sprijini tarile membre la atingerea anumitor standarde de dezvoltare, atat economica, dar si sociala sau culturala.

Sunt doua modalitati de publicare a anunturilor in ziarul Bursa pentru fonduri structurale:

1. MARE PUBLICITATE - CU SIGLELE Uniunii Europene
Pentru a publica un anunt ce face obiectul "definitiei" in ziarul Bursa la MARE PUBLICITATE va rugam sa trimiteti un mail la office@mediapress.ro cu textul anuntului insotit de siglele ce trebuiesc inserate in macheta (modul) dvs. Grafica impusa de fondurile europene va fi realizata de societatea noastra GRATUIT. Deoarece este o procedura stricta va invitam sa ne contactati la nr. de telefon 0721.213.403 pentru lamuriri suplimentare.

2. MICA PUBLICITATE - FARA SIGLELE Uniunii Europene
Pentru a publica un anunt ce face obiectul "definitiei" in ziarul Bursa la mica publicitate va rugam sa completati formularul de mai sus: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati "Calculeaza" veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra in ziarul Bursa. Daca doriti sa alegeti alta categorie sau alte extra-optiuni puteti reface calculul de oricate ori doriti.

Pasul 2 - Datele personale si FACTURA PROFORMA pentru anunturi Bursa

Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Bursa este corect si pretul va convine apasati "Publica" si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 - Inregistrare anunturi Bursa pe site

Dupa completarea datelor personale anuntul dumneavoastra pentru ziarul Bursa va fi stocat in baza noastra de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 - Plata anunturi Bursa si aparitia in ziarul Bursa

Dupa plata anuntului pentru ziarul Bursa acesta va aparea in ziarul Bursa la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

Exemple anunturi Bursa la rubrica DIVERSE

Anunturi Bursa Diverse (pentru anunturi de mediu sau sentinte judecatoresti)

SC............................ SRL, cu sediul in Str. ..........., nr. ......., sector ......., Loc............, inregistrata la O.N.R.C. -O.R.C.T.B. cu CUI nr. ......., informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea: "........................." desfasurata in Str. .............., nr. ...., sector ......localitatea. Informatii se pot solicita la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului ................., din ........., Str............., intre orele ..... - ........, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. .........., in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunturi Bursa DIVERSE (sentinte judecatoresti)

JUDECATORIA .................... din Loc .................- Sectia .............., Sentinta ................nr........., Sedinta Publica (din data .............din dosar nr.............. Instanta constituita din: Presedinte: .................si Grefier: .............. Respinge/Admite actiunea formulata de reclamantul ................., cu domiciliul in Loc............., str. ....................., nr.........., sector ............, in contradictoriu cu paratul ...........................cu domiciliul in loc................, str. ....................., nr......, bl.........., sc........., et........., ap.........., sector ........... citat si prin publicitate, ca intemeiata / neintemeiata. Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, astazi .............

Exemple anunturi Bursa CITATII

Anunturi Bursa Citatii

NUMITUL .................cu ultimul domiciliu cunoscut in ................, Str. ..............., nr. ......., bl. ........, sc. ...., et. ....., ap. ......., sect. ....... este citat (chemat) in data de .......... Ora......... la Judecatoria ...........cu sediul in ............., Str. .........., nr. .........., sect. ........, Completul ....... camera .......... in calitate de parat in dosarul nr. ................, pentru cauza.......... reclamanta fiind ..................

Exemple anunturi Bursa OFERTE SERVICIU (Locuri de munca)

Anunturi Bursa Oferte Serviciu (Locuri de munca)

SC Media Press Publishing SRL angajeaza DIRECTOR DEZVOLTARE. Cerinte obligatorii: 1. Absolvent/a a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" , sau A.S.E. (Marketing) ori S.N.S.P.A (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice) 2. Cunoasterea lb.engleze excelent scris/vorbit; 3. Persoana foarte corecta, sociabila, comunicativa si in acelasi timp exigenta, rezistenta la stress, disponibilitate program prelungit, disponibilitate deplasari in diferite orase din Romania, capabila de a lua masuri decisive dar obiective, carnet conducere categoria B minim 1 an. Avantajele candidatului: 1. Cunoasterea altor limbi straine de circulatie internationala cum ar fi franceza, germana, araba; Absolvent al masteratului sau doctoratului in cadrul facultatilor sus mentionate; Aspect fizic placut. Se ofera: masina serviciu, telefon mobil, notebook, pentru deplasari in alte orase se asigura cazarea si masa la categoria 3 stele, + o diurna zilnica de 30 Euro, salariu 1.200 Euro/ lunar. Aplicati CV-urile dvs obligatoriu atat in lb. romana cat si in lb. engleza insotite de o copie a diplomei de licenta pe adresa de e-mail: irina.scarlat@mediapress.ro. pana cel tarziu 12 decembrie 2022. Toti candidatii care indeplinesc conditiile mentionate vor primi un raspuns.

Exemple anunturi Bursa PIERDERI

Anunturi Bursa Pierderi (acte firme, persoane juridice)

SC ....................... SRL cu sediul in ................, Str. ................nr. .........., sector ....... cod identificare fiscala ..............numar registrul comertului ................declara pierdut certificat constatator emis in baza declaratiei tip pe proprie raspundere pentru autorizarea activitatii.

Anunturi Bursa Pierderi (acte persoane particulare)

PIERDUT legitimatie student , carte identitate, pasaport pe numele ..............., eliberat de ............................ IL declar nul.

Exemple anunturi Bursa LICITATII

Licitatii sau Achizitii publice (Institutii de stat)

Primaria Municipiului ............., cu sediul in ............., strada ................, nr. ........., cod fiscal nr. ............., tel. ..............., fax. ............., persoana de contact d-nul ................tel. ................, in calitate de ............, organizeaza: I. Licitatie publica deschisa in vederea vanzarii unor imobile. Obiectul vanzarii il reprezinta: 1. .................................la un pret de pornire al licitatiei de .......Euro , la care se adauga TVA. Pretul de achizitionare al caietului de sarcini este de ..... Taxa de participare la licitatie este de ................. Documentatiile de atribuire si caietele de sarcini privind organizarea si desfasurarea licitatiei se pot gasi la sediul Primariei ..............., Serviciul ............., camera .......... Nu vor participa la licitatie persoanele juridice sau persoanele fizice care: au debite fata de Primaria .................; sunt in litigii cu.............; Locul si data limita pentru primirea ofertelor: Sediul Primariei .............., registratura primariei, pana la data de .............., ora ........... Locul si data desfasurarii licitatiei publice deschise: Sediul Primariei ............, sala de sedinte, in data de ...............ora .......... Fiecare oferta trebuie depusa intr-un exemplar. Contestatiile aparute vor fi solutionate de catre ..................., cu sediul in ............., strada ........., nr. ..........., tel. .........., fax ............ Data transmiterii anuntului de licitatie este ............... La licitatie vor putea participa cu oferte doar investitorii care au prezentat documentele de participare, in forma si continutul specificate in caietul de sarcini si documentatia de atribuire. Ofertantii raman angajati prin termenii ofertelor lor pentru o perioada de .......de zile de la data depunerii ofertelor. Informatii suplimentare se pot obtine de luni pana vineri intre orele ..............la camera ............din sediul Primariei..................

La ce categorii pot publica anunturi in ziarul Bursa?

Anunturi in ziarul Bursa se pot publica la urmatoarele categorii:
Calculul anuntului de mica publicitate in ziarul Bursa

Calculul pretului pe LOC!

Completezi textul anuntului, numarul de aparitii dorite si optiunile (chenar, bold etc.) si apoi poti face calculul pretului anuntului PE LOC! Calculul poate fi refacut pana se incadreaza in asteptarile tale.
Factura proforma pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Bursa

Factura proforma si fiscala

Dupa calcularea anuntului si completarea datelor personale sau ale firmei vi se va genera automat o factura proforma pe baza careia veti plati. Dupa achitarea anuntului veti primi prin curier factura fiscala.
Date de aparitie pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Bursa

Date de aparitie

Poti selecta aparitia anuntului in date consecutive incepand cu prima editie libera sau poti alege datele specifice in care anuntul sa fie publicat.
Modalitati de plata pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Bursa

Cum platesc?

Platesti prin posta, ordin de plata, in trezorerie (doar pentru societatile de stat). Pentru mai multe detalii apasati aici.
Pentru o navigare personalizata, folosim cookies.